Currículum

Jaume Amatller Serra “Notxa”

Actor, director i professor, diplomat i postgrau en teatre i educació per l’Institut del Teatre de Vic

Ha cursat estudis de teatre a L’Aula de teatre de Mataró, al Centre de Teatre de Granollers i l’Institut de Teatre de Vic, així com en diversos cursos i monogràfics de diferents estils i tècniques teatrals. (clown amb B. Tovies, Jango Edwards, Anton Valen Teatre de la Complicité, Comediants. Teatre social amb Allan Owens, comèdia del art amb J.Teixidó, interpretació amb R. Duran, teatre de carrer amb E. Ases .. etc etc ).

D’ençà l’any 92 fins ara combina  la feina d’actor amb la docència teatral, fent de professor a diversos instituts del Maresme i Vallés oriental i professor titular a L’Aula de teatre de Mataró, i des de l’any 2015 a l’Ateneu de les Arts de Viladecans.

A participat a pel·lícules i vídeos com: Smoking room, Bababous, Peiró 42 i Spanish Movie; i series de televisió com: Llegendes urbanes, El cor de la ciutat,  BCN ciutat neutral, Nazis a Catalunya, La Riera, Polseres Vermelles entre d’altres.

També a treballat amb companyies com, Teatre de la Nau, Comediants, Companyia La Tal, Frec a Frec, Los los, Teatre en L’Educació, Teatro de Pronto, Companyia Caroline Dream o Les Tres Germanes.

Actualment també treballa amb LA PAPARRA.

Com activitat paral·lela, és co-director, productor i locutor del programa “Notxas de nit” de ràdio Argentona conjuntament amb Vilassar Ràdio